Winkelmandje

0 items

Opleidingen

Body&Bess breidt haar programma aan opleidingen verder uit en zorgt zo voor een gevarieerd aanbod in ondersteuning naar alle professionele klanten en geïnteresseerden.
 
1/ Opleiding 1: Body&Bess gelaatsverzorging. 
Tijdens deze opleiding ontdekt en leert u de volledig uitgewerkte Body&Bess gelaatsverzorging. Bovendien geeft deze opleiding u meer inzicht in het bedrijf, de productie en de producten. Een absolute aanrader voor eenieder die met het gamma aan de slag is of wil gaan. 
opleidingsdata 2017:
- Maandag 15 mei
- Maandag 19 juni
- Maandag 11 september
- Maandag 23 oktober
- Maandag 27 november
Bovenstaande opleidingen zijn GRATIS te volgen en gaan telkens door van 13u30 tot 16u30 bij Body&Bess te Lokeren (Weverslaan 19). Voor meer info of inschrijvingen kan u terecht via info@bodyandbess.com
 
2/ Opleiding 2: Body&Bess productkennis.
Tijdens deze opleiding komt u alles te weten over de werking en de actieve bestanddelen van alle Body&Bess producten.
opleidingsdata 2017:
- Maandag 11 september
- Maandag 23 oktober
- Maandag 27 november
Bovenstaande opleidingen zijn GRATIS te volgen en gaan telkens door van 9u30 tot 12u00 bij Body&Bess te Lokeren (Weverslaan 19). Voor meer info of inschrijvingen kan u terecht via info@bodyandbess.com
 
Wil u de opleiding gelaatsverzorging en productkennis combineren? Dan zorgen wij tijdens de middag voor een broodjeslunch.
 
3/ Body&Bess klantendag
- Zaterdag 16 september van 12u tot 15u
- Maandag 18 september van 12u tot 15u

Het programma:
12u00 Ontvangst met lunch
12u45 Voorstelling programma najaar
13u00 Demo van de gloednieuwe Body&Bess gelaatsverzorging
14u45 Voorstelling nieuwe actie
15u00 Einde

We organiseren dit programma zowel op zaterdag 16 als op maandag 18 september. U kan zich dus inschrijven voor de dag dat voor u het beste haalbaar is. 
Voor meer info + inschrijven: info@bodyandbess.com

U betaalt 25 euro om de inschrijving te bevestigen. Dit bedrag krijgt u volledig terug onder de vorm van korting tijdens de klantendag.

 
4/ Body&Bess allround opleiding
Deze dag staat volledig in het teken om u als schoonheidsspecialiste verder op te leiden en te ondersteunen in alle facetten waarmee u als ondernemer te maken krijgt. Volgende sessies staan die dag op het programma: verkooptraining, administratieve vereenvoudiging en online aanwezigheid, marketing, natuurcosmetica? waarom?, demo cadeautjes maken of make-up (i.s.m. Chabelle)
opleidingsdata 2017:
- Maandag 20 november (volledige dag)
Bovenstaande opleidingsdag kost 60 euro (lunch inclusief) en gaat door van 9u00 tot 17u00 bij Body&Bess te Lokeren (Weverslaan 19). Voor meer info of inschrijvingen kan u terecht via info@bodyandbess.com.
Opgelet! We aanvaarden voor deze dag maximaal 20 deelnemers om de sessies kwalitatief te houden. Snel inschrijven is dus de boodschap!
 
 
 

Promoties

Body&Bess biedt u graag iets extra aan!
Bekijk hier onze acties.

Contacteer ons

Wenst u graag meer informatie over onze producten en diensten, neem gerust
contact met ons op!